Gratis verzending vanaf €19,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Hoe kun je de Leopard hoesjes leuk stylen?

Hoe kun je de Leopard hoesjes leuk stylen?

Hoe kun je de Leopard hoesjes leuk stylen?

De nieuwe collectie is uit en dat bekent stylen maar! De Leopard cases zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en oranje, waarmee je qua styling alle kanten op kunt! Ben jij benieuwd met wat voor kledingstukken en accessoires jij je favoriete case supertof kunt stylen? Lees dan snel verder, want ik dit blog laat ik je een aantal voorbeelden zien.

1. Style je hoesje met je outfits

Felle kleuren kun je met van alles en nog wat combineren, net als de panterprint die nog steeds trendy is. Denk bijvoorbeeld aan een neutrale outfit, zodat jouw accessoires helemaal eruit springen! Wit, zwart, beige, en grijstinten zijn allemaal goede opties als je jouw accessoires voor je wil laten spreken. Match kleurrijke oorbellen of sieraden en je bent er klaar voor!

 

Nog een kleding optie is het gebruikmaken van dezelfde kleuren die ook in je hoesje zitten. Door deze (felle) kleurencombinatie spring jij er helemaal uit! Eén kledingstuk is voldoende om een echte eyecatcher te zijn, maar je kunt natuurlijk ook helemaal uitpakken en zoveel mogelijk van die kleur aantrekken. Trek ook je accessoires uit je kast en kijk of je iets bijpassends heb om aan te trekken, zo maak je de look helemaal af!

2. Style je case met accessoires

Denk aan een paar kleurrijke oorbellen of armbandjes, kettinkjes, noem het maar op. Ook kun je een kleurrijke (hand)tas uit de kast trekken en matchen met je iPhone case. Zelfs haarbanden kunnen een superleuk matchend item zijn met je hoesje! Vaak zit het ‘m in de details en creëer je met dingen als subtiele of uitsprekende accessoires een toffe look! 


3. Match je favoriete case met een AirPods hoesje

Naast de leopard cases hebben wij bij Candy Case ook beschermende hoesjes voor je AirPods! Deze cases matchen perfect met de hoesjes voor je iPhone en het leukste is: je kunt je eigen favoriete setje maken! Kies jouw favoriete kleuren en ga kleurrijk door het leven met de cases van de leopard collectie!

Je kunt de leopard cases met van alles en nog wat combineren, van neutraal tot felle kleuren, alles is mogelijk! Mix en match in de rondte en kom erachter wat jij het leukste vindt.

Hier vind je onze gehele leopard collectie:
https://www.candycase.nl/product-category/leopard/