Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Wat zijn de beste hoesjes voor de iPhone 14 (Pro)?

Wat zijn de beste hoesjes voor de iPhone 14 (Pro)?

Wat zijn de beste hoesjes voor de iPhone 14 (Pro)?

Een telefoon hebben we tegenwoordig allemaal. Vroeger liepen we met sterke Nokia’s, nu is de smartphone niet meer weg te denken. Wat een verschil is dat toch met vroeger. Je kunt nu alles met je smartphone, vroeger kon je daarmee alleen maar mee bellen en sms’en. Daarentegen zijn de smartphones wat brozer, bij de aanschaf van een smartphone wil om die reden altijd een telefoonhoesje erbij kopen. Wat zijn leuke telefoonhoesjes voor je iPhone?

Alle voordelen iPhone 14 en iPhone 14 Pro

De iPhone 14 heeft verschillende voordelen ten opzichte van de voorgaande versies. Het model iPhone 14 heeft een verbeterde camera. Dit is fijn als je vaak foto’s schiet met je telefoon. Daarnaast is het werkgeheugen groter, waardoor je meer kunt opslaan op je telefoon. Ook is de batterij verbeterd, waardoor de batterijduur langer mee gaat, dit bekent minder opladen. De iPhone 14 Pro heeft een beter beeldscherm en de verversingsnelheid is beter, waardoor de animaties vloeiender lopen.

Waarom kiezen voor een telefoonhoesje? 

Een telefoonhoesje heeft verschillende functies. De belangrijkste functie is natuurlijk bescherming. Het is daarnaast een leuke accessoire. De iPhone heeft altijd neutrale kleuren. De iPhone 14 is in zes kleuren beschikbaar, namelijk paars, geel, blauw, rood, middernacht of sterrenlicht. Dit zijn leuke kleuren, maar soms wil je ook weleens wat anders, als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat of matchend met je outfit. Kies bijvoorbeeld voor de Candy swirl red tough, Candy zebra beige,  Candy flow fuchsia of Candy blue desert. Vind je de kleur van je iPhone mooi? Kies dan voor een transparant hoesje. Als je je nieuwe telefoon namelijk zonder hoesje laat vallen, dan breekt de iPhone. Een iPhone is namelijk van glas, dus een hoes is een goede telefoonbescherming. 

 

Andere telefoon accessoires voor een iPhone 14 

Niet alleen met een flitsend hoesje kan je je iPhone opleuken. Gebruik bijvoorbeeld een andere kleur oplader om je telefoon op te laden. Je krijgt de kleur wit standaard bij je nieuwe telefoon geleverd, Candy Case verkoopt de lader ook in de kleuren roze, paars, groen of zwart. Daarnaast ben je niet compleet zonder de screen protector iPhone van Candy Case. Dit plak je op je voorkant van je iPhone. Als je telefoon dan op de voorkant valt, dan heb je eerst schade op je screen protector in plaats van op je glas. Kijk uiteraard altijd uit met je iPhone, want een hoesje is geen garantie dat je telefoon niet kapot valt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dan zijn er nog telefoonkoorden voor de iPhone beschikbaar. Je hebt niet altijd een zak in je jurk, rok of broek. Dan is een telefoonhoesje met koord handig om te gebruiken. Je hangt hier je iPhone aan, in plaats van dat je hem los in je hand draagt. Candy Case verkoopt hem onder andere in uni blauw, geel, paars, uni geel of uni licht groen.  

 

Producten