Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Welke hoesjes beschermen het beste?

Welke hoesjes beschermen het beste?

Welke hoesjes beschermen het beste?

Een telefoon is niet meer weg te denken uit deze samenleving, iedereen bezit er wel één. Handig om met je vrienden en familie op die manier verbonden te zijn. Altijd bereikbaar, overal. Een telefoon tegenwoordig is niet alleen om mee te bellen, je kunt er alles mee. Je kunt dit leuk aankleden met een hip hoesje, wat meer is dan alleen een bescherming. Je telefoon is een accessoire wat je leuk kunt aankleden. In dit artikel laten we zien welk hoesje het beste is, daarnaast bespreken we de leukste accessoires voor je phonecase. 

Een bookcase voor volledige bescherming


Een bookcase is een smartphone hoesje waarbij je telefoon aan de achterkant vast zit. Het biedt bescherming aan de voorkant en aan de achterkant. Aan de voorkant zit er een flap wat open gaat, het klepje zit vast met een magneetje. Deze hoesjes zijn vaak gemaakt van leer. Je kunt er ook wat pasjes of geld in kwijt.  

Hardcase telefoonhoesjes om je telefoon te beschermen


Harde telefoon hoesjes geven een telefoon een goede bescherming, want ze zijn gemaakt van plastic of metaal. Perfect dus als je een kluns bent die zijn of haar telefoon vaak laat vallen, stoten of per ongeluk laat bekrassen met sleutels. Candy Case verkoopt niet alleen hardcase voor iPhone hoesjes, maar ook voor andere smartphones. Kies hier je favoriete kleur uit: Leopard Pink, Check green tough of Zebra Green Limited.

Of toch liever een softcase hoesje om je telefoon?


Een softcase hoesje is gemaakt van siliconen en is wat zachter. Hierdoor is het wat minder duurzaam, maar het biedt een goede bescherming voor een iPhone, Xiaomi, Android smartphone of Motorola smartphone. Dit zijn fijne gsm hoesjes die in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Of wil je liever een doorzichtig telefoonhoesje? Dat is ook mogelijk. Bij Candy Case koop je verschillende kleuren: zebra beige of valentine hearts.

Kies voor een screenprotector zodat je telefoon de beste bescherming heeft


Niet alleen een hoesje is handig voor je telefoon. Kies daarnaast ook voor een screen protector voor de voorkant van je telefoon. Dit is een beschermend laagje glas of kunststof waarmee je schade voorkomt. Als je per ongeluk je telefoon laat vallen, dan vangt dit de schade op bij een kras, stoot of val. Zonder screen protector kan je je telefoon beschadigen door het bij je sleutels in de tas te doen. Dit veroorzaakt krassen. Candy Case verkoopt verschillende screenprotectors van glas, namelijk: Glass pro, full cover glass iPhone 12 of screenprotector Apple. 

Stijlvol voor de dag komen met mooie telefoonaccessoires


Maak je telefoon compleet met leuke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een telefoonkoord. Deze zijn er in verschillende kleuren, namelijk confetti, deluxe fuchsia, lila, beige, multi color blauw/oranje of pistache groen. Door een telefoonkoord te gebruiken gaat je telefoon minder snel kapot, want je hangt het met een koord om je nek heen. Je raakt hem daarnaast dus nooit meer kwijt! Er is dus ook minder kans dat je telefoon gestolen wordt. 

Wil je ook een leuk telefoonhoesje aanschaffen die niet alleen een mooie accessoire is, maar ook je telefoon beschermt? Ga dan naar de webshop van Candy Case.

Producten