Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Welke iPhone hoesjes zijn het beste?

Welke iPhone hoesjes zijn het beste?

Welke iPhone hoesjes zijn het beste?

Eindelijk, je hebt het nieuwe model iPhone aangeschaft. Je bent er erg blij mee, want dit betekent nieuwe functies en meer snelheid. Je wilt hem natuurlijk goed beschermen door het juiste telefoonhoesje aan te schaffen. Dit moet niet alleen voor bescherming zorgen, maar het moet ook hip zijn. In dit artikel leggen we uit welk telefoonhoesje voor de iPhone het beste is, lees snel verder!

Waar let je op bij het kopen van een iPhone hoesje?

Een telefoonhoes zorgt voor bescherming van je telefoon. Het is dus erg belangrijk dat deze om je telefoon past. Een beschermhoesje wat te groot is, glijd makkelijker van je telefoon af en kan er dus voor zorgen dat je telefoon beschadigd raakt. Als je dus een smartphone aanschaft, zorg dan voor een smartphone hoesje. Heb je je nieuwste iPhone 14? Schaf dan een telefoonhoesje aan die precies bedoeld is voor de iPhone 14 en ga niet voor een goedkoop hoesje, waarvan je denkt dat die ook wel goed is. Goedkoop is niet altijd duurkoop, maar het is natuurlijk super zonde als je je nieuwe telefoon laat vallen en er zit een te groot hoesje om, waardoor die kapot valt. 

Hippe telefoonhoesjes voor je iPhone 14 of iPhone 14 Pro

Tegenwoordig zijn de phone cases alleen maar hipper geworden. Geen saaie neutrale kleuren meer, waar je je telefoon in opbergt, nee je kunt zelfs je telefoonhoesje afstemmen op je kleding. Het is steeds meer een accessoire geworden. Ga je voor de Candy quote yellow, candy swirl blue soft, candy zebra beige of candy blue desert tough? Voor ieder wat wils in de nieuwe collectie van Candy Case. De hoesjes worden met zorg uitgezocht, waardoor je hippe telefoonhoes ook een goede telefoon bescherming is. Het zijn stevige telefoonhoesjes die niet alleen functioneel zijn door de dubbele beschermlaag, maar door de felle kleuren is je iPhone een echte eyecatcher. De nieuwe collectie van Candy Case bestaat uit kleuren die je ook in Fashion Week terugzag, daardoor zijn de hoesjes speciaal afgestemd op je kleding, hoe leuk is dat! Maar ook als je niet van de felle kleurtjes bent, heeft Candy Case ook mooie smartphone hoesjes te koop, namelijk deze transparante hoesjes, zoals de Candy original transparant soft iPhone telefoonhoesje. Deze hoesjes zijn ook verkrijgbaar voor de Samsung, Motorola, Google of Xiaomi. Door een transparant hoesje zie je de neutrale kleuren van je iPhone 14 of iPhone 14 Pro.

Schaf een screenprotector aan voor extra bescherming

Niet alleen een telefoonhoesje is handig om je telefoon te beschermen. Ook voor de voorkant heb je een bescherming nodig. Deze screenprotector van glas is uitermate geschikt voor de iPhone. Candy Case verkoopt niet alleen telefoonbescherming, we verkopen ook andere telefoon accessoires, zoals een telefoonkoord. Een telefoon met telefoonkoord is mega hip tegenwoordig! Candy Case verkoopt dit koord in de volgende kleuren: blauw, roze, peach, uni geel of uni rood. Met een telefoonkoord zorg je ervoor dat jij je telefoon nooit meer kwijt raakt!

Ben je op zoek naar een iPhone hoesje om je smartphone te beschermen? Ga naar onze website en bekijk het aanbod.

Producten