Luxe door het leven met dit mooie telefoonhoesje!

Luxe door het leven met dit mooie telefoonhoesje!

Luxe door het leven met dit mooie telefoonhoesje!

Ben je al lang opzoek naar een telefoonhoesje die ten eerste echt bij je outfit past en ten tweede nog eens chique tegelijkertijd is? Dan is de Candy Case Deluxe echt iets voor jou! Met dit nieuwe model ben je een echte fashionista en val je echt op! Ben je benieuwd welke kleuren de Deluxe beschikbaar is en voor welke type iphones de hoesjes beschikbaar zijn? Lees dan deze blog over de nieuwste telefoonhoesjes!

Uitstraling

Wat de nieuwste Candy Deluxe zo mooi maakt is zijn chique uitstraling. De kleuren paars en baby blauw zorgen ervoor dat ze bij elke outfit passen. Hiermee kun je leuk combineren met verschillende outfits. Wat dit hoesje vooral luxe maakt zijn de gouden letters. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling. Door de luxe uitstraling wordt de Candy Deluxe bezorgd in een luxe velvet zakje.

Materiaal

De Candy Deluxe is gemaakt van Sky leer en is daardoor volledig vegan. De binnenzijde van dit telefoonhoesje is met een zachte uitvoering gevuld waardoor jouw telefoon goed beschermd wordt.  We vinden het namelijk erg belangrijk dat jouw telefoon zo goed mogelijk wordt beschermd.

De Candy Deluxe is een hard case hoesje wat voor een goede stevigheid en ondersteuning zorgt. Wat de Candy Deluxe zo fijn maakt is dat het hoesje makkelijk schoon te maken is als het bijvoorbeeld vies wordt.

Verschillende kleuren verkrijgbaar

De Candy Deluxe is verkrijgbaar in twee kleuren. De kleuren waaruit je kan kiezen zijn:

Welke type iphones zijn beschikbaar voor de Candy Deluxe?

Wij vinden het erg belangrijk dat de meeste hoesjes om jouw telefoon passen daarom zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk modellen iphones meenemen. Sommige type iPhones hebben hetzelfde formaat en passen om hetzelfde hoesje. Deze type modellen iPhones worden weergegeven met een ‘/’.

De volgende type iphones zijn beschikbaar voor de Candy Deluxe:

  • iPhone 11 / iPhone XR
  • iPhone 11 Pro / iPhone XS / iPhone X
  • iPhone 11 Pro Max / iPhone XS Max
  • iPhone 12 / iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 13
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone SE (2020) / iPhone 8 / iPhone 7 / iPhone 6 / iPhone 6s