Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen

About

Life is to short to have boring cases!

Waar het is begonnen

Candy Case is ontstaan uit een verlangen naar meer vrolijke hoesjes. Toen ik een iPad kocht liep ik er tegenaan dat je eigenlijk alleen hele basic hoesjes kon kopen in hele basic kleuren. Dat moest anders kunnen. Dus op dat moment ging ik op onderzoek uit.
Je telefoon is tegenwoordig haast een modeaccessoire. Net als dat we elke tas en schoenen op onze outfit aanpassen, zou dat met een telefoon hoesje ook moeten kunnen. In mijn zoektocht naar de perfecte collectie telefoonhoesjes, liep ik er tegenaan dat ook de leveranciers niet hadden wat ik zocht.

 

Vrolijk en fun in trendy kleuren

Dus de keus was uiteindelijk snel gemaakt om zelf een collectie hoesjes te laten maken. Candy Case staat voor vrolijk en fun in trendy kleuren en dit zie je ook terug in de collectie hoesjes. Of je nu kiest voor een basic hoesje in een mooie pasteltint of om een tof printje. De keus is aan jou.
De collectie bestaat uit een ruime keus aan iPhone hoesjes in diverse kleuren en prints, maar ik hoop binnenkort het assortiment uit te breiden met hoesjes voor andere mobiele telefoons. En denk niet dat het daar bij stopt. Mijn droom is om van Candy Case de go to plek te maken voor jouw smartphone hoesjes, tablet cases en laptop hoezen.