Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
De mooiste telefoonhoesjes voor de iPhone 12!

De mooiste telefoonhoesjes voor de iPhone 12!

De mooiste telefoonhoesjes voor de iPhone 12!

Ben je toevallig nog opzoek naar een leuk telefoonhoesje voor de iPhone 12? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij verkopen namelijk verschillende kleurrijke telefoonhoesjes voor de iPhone 12. Nieuwsgierig geworden? Lees dan deze blog om meer te weten te komen over de iPhone 12 en uit welke hoesjes en accessoires je kunt kiezen. Veel leesplezier

De functies van de iPhone 12

De iPhone 12 is een van de nieuwere modellen van het merk Apple. Het nieuwere model is in 2020 uitgebracht. De iPhone 12 heeft een strak en mooi design en opvallende nieuwe features. De iPhone heeft een 6,1-inch beeldscherm en is de eerste variant met een OLED-scherm. Een OLED-scherm geeft een goed verschil aan tussen donkere en lichte beelden. Het voordeel van zo’n beeldscherm is dat het zuinig met de accu omgaat.

Wat ook nieuw is aan de iPhone 12 is het Ceramic Shield. Dat is een soort glas versterkt met keramiek. Dit zorgt ervoor dat jouw iPhone nog beter beschermd is tegen krassen en schade bij valpartijen. De iPhone 12 is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, rood, blauw, mintgroen en paars.

Belangrijkste kenmerken van dit nieuwere model:

  • Prachtig OLED-scherm met heldere kleuren
  • Razendsnelle hardware
  • Overal de beste foto’s, zelfs in het donker!

Telefoonhoesjes voor de iPhone 12

Wij hebben genoeg keus in telefoonhoesjes voor de iPhone 12! Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een leuk printje zoals leuke hartjes of een tekst. Verder hebben wij leuke vrolijke kleuren die jouw iPhone helemaal opfleuren.

Je hebt de keuze uit de volgende telefoonhoesjes voor deze iPhone:

Pasvorm

De iPhone 12 telefoonhoesjes passen ook om een ander Apple model. Dit komt omdat Apple dezelfde formaat iPhone heeft uitgebracht. Het volgende model heeft hetzelfde formaat als de iPhone 12: iPhone 12 Pro.

Accessoires voor de iPhone 12

Wij hebben erg leuke accessoires in ons assortiment voor de iPhone 12. Je hebt de keus uit leuke Candy Pops, iPhone opladers en nog veel meer. Wij hebben zelfs bescherm protectors voor de iPhone 12!

Je hebt de keuze uit de volgende accessoires voor deze iPhone: