Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
telefoonkoord telefoon roze rood blauw geel groen universeel

Hoe werkt een telefoonkoord?

Hoe werkt een telefoonkoord?

Ben je het zat om je telefoon constant vast te houden of weet je niet waar je hem moet laten als je geen tas bij je hebt of geen broekzakken? Een telefoonkoord is de trendy oplossing waar elke vrouw naar op zoek is! In dit artikel laten we je zien hoe je een telefoonkoord kunt bevestigen aan jouw telefoon, zodat je hem gemakkelijk om je nek kunt hangen en altijd bij de hand hebt. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw telefoon stijlvol kunt dragen en tegelijkertijd het risico op vallen of kwijtraken kunt verminderen.

Wat zijn de voordelen van een telefoonkoord?

Een telefoonkoord biedt de perfecte oplossing voor vrouwen die geen tas bij zich hebben of broekzakken waar ze hun telefoon in kunnen stoppen. Het is niet alleen praktisch, maar ook trendy. Met een telefoonkoord kun je jouw persoonlijke stijl benadrukken en je outfit compleet maken. Bovendien is het telefoonkoord van Candy Case geschikt voor alle telefoons, je hebt alleen een hoesje nodig om het koord aan te bevestigen.

Hoe bevestig je een telefoonkoord?

Het bevestigen van een telefoonkoord is heel makkelijk en kan bij elke telefoon. Het enige wat je nodig hebt, is een telefoonhoesje. In deze stappen bevestig je een telefoonkoord aan je telefoon:

1. Kies een hoesje met een gesloten onderkant: Om het telefoonkoord veilig te bevestigen, is het belangrijk om een hoesje te gebruiken met een gesloten onderkant. Hierdoor kan de patch van het telefoonkoord gemakkelijk door de opening van de oplader worden geplaatst.

2. Plaats de patch in het hoesje: Schuif de patch van het telefoonkoord door de opening van de oplader van jouw hoesje. Zorg ervoor dat de patch stevig op zijn plaats zit.

3. Bevestig het koord: Klik het telefoonkoord vast aan de patch die in je hoesje zit. Zorg ervoor dat het koord goed vastzit, maar nog steeds comfortabel om je nek hangt.

4. Verstel het koord: Je kunt het koord gemakkelijk verstellen naar de gewenste lengte. Zo kun je jouw telefoon op de ideale hoogte dragen.

5. Gemakkelijk te verwijderen: Als je het telefoon koord niet wilt gebruiken, kun je het eenvoudig losklikken van de patch en de patch uit je hoesje verwijderen. Zo behoud je de flexibiliteit om te kiezen wanneer je het koord wilt dragen.

Telefoonkoorden in verschillende kleuren 

De telefoonkoorden van Candy Case is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren die perfect passen bij jouw outfit. Roze is een populaire keuze, maar er zijn ook neonkleuren en pastelkleuren beschikbaar. Kies de kleur die het beste bij jouw persoonlijke stijl past en maak een fashion statement!


Bestel jouw betaalbare telefoonkoord  

Met een telefoonkoord van Candy Case kun je jouw telefoon gemakkelijk omhangen en altijd bij de hand hebben. Het stijlvolle ontwerp en de stevige bevestiging zorgen ervoor dat je jouw telefoon veilig kunt dragen, zonder het risico op vallen of kwijtraken. Kies een hoesje met een gesloten onderkant, plaats de patch en bevestig het koord. Verstel het naar de gewenste lengte en geniet van de praktische en trendy voordelen van een telefoonkoord. Maak je look compleet met een kleur die past bij jouw persoonlijkheid en maak een statement!

Bestel voor €9,95 onze telefoonkoorden in 12 verschillende kleuren in onze webshop en ontdek het gemak en de trendy uitstraling van dit must-have-accessoire. Klik hier om jouw koord te bestellen  


Shop the story