Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Nieuw binnen: Candy Leopard iPhone hoesjes

Nieuw binnen: Candy Leopard iPhone hoesjes

Nieuw binnen: Candy Leopard iPhone hoesjes

Candy Case breidt uit! Je hebt het misschien wel gemerkt, tegenwoordig zijn er steeds meer felle kleuren te zien in de kledingwinkels en andere shops. Opvallende kleuren als felroze, groen, geel, noem het maar op. Wij raakten hierdoor geïnspireerd en zijn gaan ontwerpen om nieuwe hoesjes met felle kleuren en een leuke print uit te brengen.

Vrolijke kleuren

Ben jij ook zo’n fan van vrolijke en opvallende kleuren net als wij? Dan zijn onze nieuwste aanwinst voor in het assortiment écht iets voor jou! Net als onze verpakkingsdoosjes hebben deze hoesjes een supertoffe panterprint met een felle kleur, wat ze een echte blikvanger maakt. Panter is nog steeds trendy en dat in combinatie met een felle en vrolijke kleur maakt wellicht jouw nieuwe favoriete design! De iPhone hoesjes zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en oranje. Welke is jouw favoriet?

Design

Het lijken in de eerste instantie op hardcase hoesjes, maar het zijn softcase hoesjes! Met deze gave cases krijg je het gebruikersgemak van een softcase hoes en de luxe uitstraling van een hardcase hoes. De cases zijn shockproof en voorkomt dat je iPhone breekt tijdens een val. Wanneer je iPhone met het scherm naar beneden valt, zal deze heel blijven dankzij de doorzichtige opstaande randen.

Combineren maar!

Deze supergave prints zijn nu ook verkrijgbaar als AirPods hoesjes! Hoe leuk is het om je telefoonhoesje met je Airpods hoesje te matchen? Met een toffe outfit erbij ben jij helemaal in stijl. Match je hoesjes met je favoriete kledingstuk! Voor welk setje ga jij?