Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Van welke materialen zijn de Candy Case hoesjes gemaakt?

Van welke materialen zijn de Candy Case hoesjes gemaakt?

Van welke materialen zijn de Candy Case hoesjes gemaakt?

Wat leuk dat jij je aan het verdiepen bent in onze Candy Case hoesjes. Wij willen je hier graag vertellen waar onze hoesjes van gemaakt zijn en waarom wij hier voor hebben gekozen.

Helaas laat iedereen zijn telefoon wel eens vallen, soms is er niks aan de hand, maar soms kan jouw telefoon in een val volledig kapot zijn. Daarom raden wij altijd een hoesje aan.

Op dit moment hebben wij verschillende type hoesjes in onze collectie. De hoesjes die wij op dit moment verkopen zijn gemaakt van Siliconen en van TPU. De hoesjes in deze materialen zorgen er voor dat jouw telefoon een zo goed mogelijke bescherming krijgt met een leuk uiterlijk!

Deze telefoon hoesjes noemen we soft case hoesjes. De hoesjes zijn fijn in de hand, en zorgen er ook voor dat je telefoon optimaal te gebruiken blijft. Het materiaal zorgt er voor dat jouw telefoon een goede bescherming krijgt bij het vallen.

* De kans op barsten in bijvoorbeeld je scherm wordt door het gebruik van een hoesje altijd verminderd. Het geeft geen garantie dat het niet kapot kan gaan. Voor extra bescherming van je scherm kun je onze screenprotector gebruiken!

Naast softcase heb je ook hardcase hoesjes, deze hebben wij op dit moment niet. Wij hebben er voor gekozen deze nog niet in onze collectie te hebben omdat de kans dat het hoesje los gaat of breekt als je, je telefoon laat vallen dan veel groter is. 

Wij bij Candy Case willen graag dat onze hoesjes de beste bescherming bieden die mogelijk is.

Het materiaal TPU

TPU is de afkorting van Thermoplastic Polyurethane. Het is een materiaal die zich omschrijft als een perfecte combinatie tussen hard plastic en silicone. TPU wordt vaak gebruikt als het basismateriaal voor beschermde hoesjes.

Voordelen aan TPU-hoesjes. 
Deze combinatie van materialen zorgt er voor dat TPU erg flexibel, maar wel vormvast is. En eigenlijk niet te breken is. Het trekt daarnaast ook geen stof aan krast bijna niet. 

TPU-hoesjes zijn te koop in verschillende kleuren, maar kunnen ook doorzichtig zijn.