Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Waarom heb je een screenprotector op je iPhone nodig?

Waarom heb je een screenprotector op je iPhone nodig?

Waarom heb je een screenprotector op je iPhone nodig?

Bij ons kan je natuurlijk de allerleukste telefoonhoesjes en accessoires vinden. Maar een extra bescherming voor je telefoon is natuurlijk altijd handig! Het scherm van je telefoon is wel een van de meest kwetsbare dingen die er op een telefoon te vinden is.

Met een leuke functioneel hoesje kom je al een heel eind, maar het beschermen van je scherm is ook makkelijk te doen en kan er voor zorgen dat jouw telefoon nog langer mooi blijft.

Wat doen een screenprotector?

Elke telefoon gebruiker zal zich erin herkennen dat er soms krassen of barsten op het scherm van hun telefoon komen. Krasjes komen er helaas sneller in dan je wil. Denk aan sleutels die langs je scherm gaan wanneer je telefoon in je tas zit, of oorbellen die kleine krasjes achter laten door het bellen. En dan te bedenken dat door een hele simpele val je hele scherm kapot kan gaan.

Onze tip; kies naast een hoesje ook voor een screenprotector.

Met een screenprotector blijven de meeste krassen je bespaard, ook is de kans dat je scherm barst een stuk kleiner. Het dunne ‘’laagje’’ wat je over je scherm plaatst, valt ook bijna niet op. Als deze kapot gaat of niet meer zo mooi is, kan je hem gewoon weer vervangen. En dit gaat een stuk sneller en goedkoper dan een nieuwe telefoon!

Onze verschillende screenprotectors.

Wij bij Candy Case verkopen ook verschillende screen protectors.Glass pro + Screenprotector iPhone
Een extra bescherming, door het glazen laagje wat jij op je scherm plaatst. Door het dunne laagje blijft jou telefoon nog steeds volledig functioneren. De schermprotector is makkelijk aan te brengen. Er zit een zelfklevend laagje op. De accessoires zijn er bij inbegrepen.

Let op; deze screenprotectors heeft een zwart dun randje. En daarom zijn deze dus eigenlijk alleen bij zwarte iPhones te gebruiken.

Schermprotector iPhone Glass.
Deze screenprotector zorgt voor een extra laagje glas op je scherm. Hiermee is jou scherm goed beschermd. Je kunt deze makkelijk zelf aanbrengen door een zelfklevend laagje. 

Deze screenprotector absorbeert 5 keer meer dan andere beschermlaagjes. Het glas is heel dun waardoor je het tijdens gebruik eigenlijk niet zult merken dat er een extra laagje op zit.

Mobilize Clear 2 each Screen Protector Apple iPhone.Deze screenprotector is de dunste manier om jouw beeldscherm krasvrij te houden. Het laagje is 100% transparant en daarmee dus bijna onzichtbaar. Je merkt hier ook geen verschil van tijdens het gebruik van jouw iPhone. Het folie laagje is gemakkelijk aan te brengen door de hulpmaterialen die je er bij geleverd krijgt. Maak voor je het laagje op je scherm plaatst je scherm wel stof- en vetvrij met een microvezel doekje. Met de schraper kun je eventuele luchtbellen weg werken en krijg je een mooi en glad resultaat. De Mobilize Clear Screen Protector komt in een duo pack en is verkrijgbaar voor verschillende iPhone modellen.