Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Welk luxe telefoonhoesje past bij mijn smartphone?

Welk luxe telefoonhoesje past bij mijn smartphone?

Welk luxe telefoonhoesje past bij mijn smartphone?

Doordat de smartphone steeds belangrijker is geworden voor volwassenen, komen er elk jaar steeds nieuwere modellen uit. Met een telefoon kun je ook steeds meer. Hier gaan bekende merken natuurlijk in mee door nieuwe stevige telefoonhoesjes en bijbehorende accessoires uit te brengen. Hierdoor zijn er ondertussen allerlei telefoonhoesjes te vinden in verschillende materialen. De één nog luxer dan de ander. Felle, matte kleuren of toch doorzichtig, het is er allemaal. Hoe weet je welk luxe telefoonhoesje bij jou en je smartphone past? Dat vind je in dit artikel.

Een chique uitstraling door een luxe hoesje

Een goed telefoonhoesje hoort tegenwoordig gewoon om je telefoon. Een smartphone is zo fragiel, want het is steeds vaker gemaakt van glas, dus daar hoort gewoon goede telefoonbescherming omheen. Zo weet je zeker dat die iets langer meegaat, want als je je gsm laat vallen, dan valt die niet kapot. Het beste is dan om je mobiele telefoon te beschermen met een tough hoesje. Dit is een chic design dat dubbele beschermingslagen heeft en high gloss is afgewerkt. De dubbele beschermingslaag bestaat uit een binnenlaag, wat het toestel omhult en het is afgewerkt met een glanzende bovenlaag. De ideale bescherming tegen vallen en stoten. 

Durf voor felle kleuren te gaan

Luxe smartphone hoesjes zijn er in verschillende kleuren. Je ziet verschillende trends voorbijkomen in 2024. Waar de doorzichtige hoesjes helemaal uit zijn in 2024, zie je de felle kleurtjes terugkomen. Het is ook heel leuk om je telefoon te versieren met een fel kleurtje, zo valt die lekker op. Zo maak je van je outfit een feestje. Leuke mobiel hoesjes waar je de show mee steelt zijn onder andere: Candy Flow Fuchsia iPhone, Candy Check Green Tough iPhone of Candy Retro Flower Orange iPhone.

 

Felle dierenprintjes is de trend van nu

Zijn de felle kleurtjes niets voor jou? Ga je liever voor een heerlijke dierenprint? Kies dan voor de Candy Swirl Red Tough iPhone of Candy Zebra Green iPhone. De dierenprintjes zie je ook in de modetrends, gaaf dus om je telefoon hierop af te stemmen.

 

Zoek bijpassende accessoires uit

Een telefoon is natuurlijk niet compleet zonder fijne bijpassende telefoonaccessoires, zoals een telefoonkoord. Dit heb je echt nodig, want zo hoef jij je mobiele telefoon nooit meer kwijt te raken, maar hang je hem gewoon om je nek heen. Tijdens het stappen, hoef jij geen tasje meer mee te nemen, want je telefoon hangt om je nek. Ideaal, want zo houd je hem altijd bij je. Voor dieven wordt het zo lastig om je telefoon mee te nemen. Een telefoonkoord kies je natuurlijk bijpassend uit, bij je telefoonhoes. Koop hier een telefoonkoord in je favoriete kleur: confetti, beige, petrol, lila, pistache groen of wil je hem liever in het paars? Candy Case verkoopt de telefoonkoorden in zoveel kleuren, jouw kleur zit er vast en zeker tussen!

Candy Case is de nummer één webshop in leuke telefoonhoesjes. Ben je op zoek naar een nieuw luxe telefoonhoesje? Ga dan naar de webshop en scoor vandaag nog nieuwe shockproof hoesjes voor je smartphone!

Shop the story