Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Welke hoesjes zijn het beste voor mijn Samsung telefoon?

Welke hoesjes zijn het beste voor mijn Samsung telefoon?

Welke hoesjes zijn het beste voor mijn Samsung telefoon?

Een nieuwe smartphone wil je goed beschermen tegen beschadigingen. Een hoesje is dus zeker een vereiste. Helaas voor jou dat je die niet krijgt bij de aankoop van je telefoon, maar wel fijn dat je hem zelf kunt kiezen daarna bij aanschaf. De Samsung telefoonhoesjes hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Dus lees je van tevoren in, zo weet je bij aanschaf, wat precies je eisen zijn. Welke hoesjes zijn het allerbeste voor je Samsung telefoon? 


Waarom wil je het juiste telefoonhoesje uitkiezen? 

Schaf bij een nieuwe telefoon een nieuw hoesje aan die speciaal voor die telefoon is gemaakt. Het is super zonde als je een hoesje hebt die niet goed past en je telefoon daardoor stuk valt. Het juiste hoesje zorgt ervoor dat telefoon langer mee gaat. Behalve dat het goed moet passen, moet het ook je smaak zijn. Dus koop vooral iets wat bij je past. Ben je meer van de hippe hoesjes, want je ziet je als een telefoon als accessoire? Koop dit dan vooral, want uit onderzoek is gebleken dat je de hoesjes aanschaft eigenlijk niet leuk vindt, ook niet gebruikt. 

 

Een softcase voor je Samsung telefoon 

De softcases zijn fijne telefoonhoesjes voor je Samsung telefoon. Het is een flexibel transparant telefoonhoesje die je telefoon beschermt tegen harde stoten. Het heeft flexibele drukknoppen, matte finish, is gemakkelijk te reinigen en is verkrijgbaar voor alle Samsung modellen. Candy Case verkoopt hippe hoesjes: Black Soft, White Soft of Leopard Beige Soft.

 

Kies voor een hardcase Samsung hoesje

Een hardcase is geen doorzichtig telefoonhoesje, maar zijn wel telefoonhoesjes die voor elk model geschikt zijn. Dit hoesje biedt de ultieme bescherming, het is highgloss, extra schokproef en is makkelijk te reinigen. Hier shop je de Zebra Green, Snake Pink of Retro Orange.

 

 

Je Samsung telefoon als accessoire 

Je ziet steeds meer fijne accessoires voor je telefoon, zoals een telefoonkoord. Hiermee kan je telefoon lekker showen om je nek en hoef je hem niet in je broekzak te stoppen. Ideaal ook, want zo raak je je telefoon nooit meer kwijt. Het is verkrijgbaar in de kleuren mint, blauw, roze of lila


Scoor je hippe telefoonhoesje bij Candy Case!

Candy Case verkoopt hele hippe telefoonhoesjes voor alle moderne Smartphones. Er zijn verschillende collecties waar je een hip hoesje uit kunt kiezen. Ga je voor de Quote collectie of liever Retro, Leopard of Zebraprint? Met een smartphone hoesje van Candy Case is je gsm een ware eyecatcher. Deze hoesjes zijn niet alleen hip, maar beschermen ook je telefoon voor beschadigingen. Daarnaast vind je de leukste telefoon accessoires bij Candy Case. Klik hier voor gehele aanbod. Candy Case probeert bestellingen binnen twee werkdagen te leveren. Je ontvangt daarnaast altijd een track en trace code. 

 

Ook een nieuwe phone case aanschaffen voor je Samsung? Ga dan naar de webshop van Candy Case en scoor vandaag nog je fashionable telefoonbescherming. 

 

Shop the story