Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Welke producten heb jij nodig voor deze zomer?

Welke producten heb jij nodig voor deze zomer?

Welke producten heb jij nodig voor deze zomer?

Deze zomer zijn felle kleuren he-le-maal hot! Welke iPhone cases heb jij nou nodig deze zomer? Lees snel verder, in dit blog staan echte aanraders!

Candy telefoonkoord

Iets wat niet kan missen in jouw accessoires collectie deze zomer is een Candy telefoonkoord. Stel je voor dat je lekker zonder jas naar buiten gaat in een jurkje om van de zon te genieten, maar waar laat je je telefoon? Je kunt dankzij de Candy telefoonkoorden je iPhone makkelijk bij je houden zonder een tas mee te nemen! Nooit meer hoeven graaien in een overvolle tas dus! Ook handig als je geen zakken hebt in een jurkje of rokje bijvoorbeeld. Je hebt je iPhone altijd bij de hand en ziet er daarnaast ook nog eens fantastisch fashionable uit! Je hebt de mogelijkheid om de koorden af te stemmen met de rest van je accessoires en je outfits.

De koorden zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. We hebben sinds kort twee nieuwe kleuren koorden uitgebracht! Paars en geel. De patches van deze koorden hebben een leopard printje erop, zodat je met een doorzichtig hoesje het patroontje blijft zien!

Klik hier voor de telefoonkoorden

Leopard cases

De Leopard cases zijn een kleurrijke toevoeging aan je outfit! De cases zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, blauw en roze. Deze zomer zijn felle kleuren helemaal in! Match je iPhone case met je kleding of accessoires en jij bent er helemaal klaar voor. De cases zorgen ervoor dat je iPhone eruit springt door de trendy leopard print!

Airpods case

Natuurlijk kunnen de bijpassende Airpods cases niet missen! Een hoesje voor je Airpods is een must als je ze goed wil beschermen en er zo lang mogelijk van wil kunnen genieten. Ze kunnen tegen een stootje dankzij onze cases, die daarnaast ook nog eens een fantastisch printje hebben.
Deze cases zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de hoesjes en kun je ook als bundel kopen. Je hebt met beide cases het gebruiksgemak van een softcase en de luxueuze uitstraling van een hardcase.

Om het helemaal af te maken kun je je collectie compleet maken met een bijpassende laptopsticker. Ook deze zijn verkrijgbaar in dezelfde drie kleuren en zijn beschikbaar voor meerdere soorten MacBooks. Zo zijn al jouw Apple producten beschermd én zijn ze een echte eyecatcher! Welke combi is jouw favoriet?