Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
De voordelen van het hebben van een laptopsticker

De voordelen van het hebben van een laptopsticker

De voordelen van het hebben van een laptopsticker

Laptopstickers zijn vooral in Amerika nu trending. Je laat zien wie je bent door middel van de stickers en kunt er je eigen gang mee gaan. Je kunt het zien als een telefoonhoesje, maar dan voor je MacBook. Ook met een hoesje kun je je interesses en stijl weergeven, dus waarom niet ook met je laptop? In dit blog lees je waar een laptopsticker allemaal goed voor is!


Je maakt een statement

Zoals eerder beschreven zijn laptopstickers ideaal om je interesses aan mensen te laten zien zonder met ze te praten. Je hebt de mogelijkheid om je creativiteit de gang te laten gaan en je apparaat helemaal af te stemmen op wat jij leuk vindt!

Niet alleen als consument zijn laptopstickers leuk om te gebruiken, ook voor bedrijven is het een handige tool. Je kunt bijvoorbeeld je werknemers allemaal een laptopsticker geven, wat handig is als jij of jullie veel bij klanten zijn. Deze vorm van promotie wordt door veel mensen niet gezien als irritante reclame. Kortom, laptopstickers zijn handig én ontzettend leuk.


Makkelijk op te plakken en te verwijderen

We snappen het als je je laptopstickers niet permanent op je laptop wil laten. Daarom zijn de laptopstickers van Candy Case niet permanent en heel makkelijk op te plakken en af te halen. Zit de sticker niet in één keer goed op je MacBook? Geen probleem, je kunt deze zonder problemen en lijmresten opnieuw opplakken. Met verwijderbare laptopstickers ben je ook verzekerd van minder luchtbubbels onder de sticker.

Bij Candy Case heb je nu de keuze uit drie kleuren verwijderbare laptopstickers met een trendy panterprint. Deze stickers passen heel goed bij onze Leopard iPhone en AirPods Cases, zodat jij je favoriete match kunt maken!

Shop de stickers hier!
https://www.candycase.nl/product-category/laptop-stickers/