Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Dit is waarom je een crossbody telefoonhoesje moet hebben!

Dit is waarom je een crossbody telefoonhoesje moet hebben!

Dit is waarom je een crossbody telefoonhoesje moet hebben!

De cross body tassen kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Kleine en handig formaat tasjes om mee te nemen. Maar wat nou als jij geen zin hebt om elke keer je hele tas mee te slepen. Onze telefoon laten we niet graag achter, maar waar laat je die dan? Dan kan je kiezen voor een cross body telefoon hoesje. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen en dat snappen wij!

We laten je graag kennis maken met onze cross body telefoon hoesjes. Naast de functionaliteit ook nog eens verkrijgbaar in leuke kleurtjes en daarom ontzettend leuk om te zien! Want wij bij Candy Case zijn fan van de gezellige kleurtjes.

De standaard zwarte of grijze hoesjes vinden wij een beetje saai.

Waarom is een Cross Body telefoonhoesje nou zo handig?

Je telefoon is zo altijd binnen handbereik, aan een koord om jou nek of aan je schouder. De meeste mensen zullen wel herkennen dat onze telefoon tegenwoordig te groot is om makkelijk in je broek zak te stoppen of dat je bijvoorbeeld bij een jurkje geen zakken hebt. Dan is dit de perfecte oplossing voor jou. Wij verkopen ze in vrolijke kleurtjes. Die ook super leuk kunnen matchen bij je outfit.

Op deze manier hoef je zelfs niet altijd meer een tasje mee te nemen. Ideaal voor bijvoorbeeld een dagje strand! Je telefoon is door het hoesje ook nog eens extra beschermd. Op deze manier is het leuk, stijlvol en handig tegelijk. De touwtjes zijn te stellen in de gewenste lengte voor jou.

Denk jij nou, zo’n touwtje om mijn nek vind ik helemaal niks. Dan hebben wij ook nog genoeg leuke modellen zonder touwtje in verschillende vrolijke kleurtjes.