Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
How to: iPhone screenprotector plakken zonder luchtbubbels

How to: iPhone screenprotector plakken zonder luchtbubbels

How to: iPhone screenprotector plakken zonder luchtbubbels

Je kent het misschien wel: je screenprotector zit eindelijk helemaal netjes recht, maar er blijven luchtbubbels onder zitten die niet weg te poetsen zijn. Opnieuw opplakken kan leiden tot een gebroken screenprotector of één die niet meer goed plakt. Hoe voorkom je dit vervelende probleem nou? In deze blog hebben we wat tips op een rijtje gezet.

Neem de tijd voor het schoonmaken

Vaak komt het voor dat er nog kleine vuiltjes of stofjes zijn achtergebleven op je scherm, waardoor de screenprotector niet volledig aansluit. Hierdoor ontstaan er luchtbubbeltjes die niet weg te wrijven zijn, omdat het vuiltje nergens heen kan. Daarom is het van belang dat je de tijd neemt om je iPhone scherm écht goed schoon te maken.

Plak de protector zo snel mogelijk op na het schoonmaken

Zo laat je vallende stofjes uit de lucht geen kans om op je net schone scherm terecht te komen. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat er nog restjes achterblijven op je scherm. Plak daarom zo snel mogelijk na het schoonmaken het glas op je iPhone. Houd de benodigdheden dichtbij zodat je snel te werk kunt gaan.

Zorg voor een stofvrije omgeving

Om het makkelijker te maken voor jezelf, kun je het best een stofvrije ruimte opzoeken om de screenprotector aan te brengen. Zo heb je minder snel last van vallende stofjes. Een goed voorbeeld is de badkamer, vanwege de hoge luchtvochtigheid.

Toch nog luchtbellen?

Een simpele manier om de luchtbellen te verwijderen is door een (flexibele) pas samen met het meegeleverde doekje te gebruiken. Je veegt de bubbels van binnen naar buiten, zodat de lucht aan de zijkanten kan ontsnappen.

Tada! Nu kun je genieten van een goede bescherming voor je iPhone zonder last te hebben van luchtbubbels.