Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Style je telefoon hoesje bij je outfit

Style je telefoon hoesje bij je outfit

Style je telefoon hoesje bij je outfit

Onze telefoon gebruiken we het liefst de hele dag, we staan er ’s ochtends vaak al mee op en gaan er ‘s avonds mee naar bed. Alle informatie die we op internet willen zoeken, kunnen we op onze telefoon vinden. We maken er foto’s mee en checken onze social media accounts. We kunnen gewoon niet meer zonder. 
Vroeger moesten de mobiele telefoons zo klein mogelijk zijn. Maar tegenwoordig zijn ze vrij groot en hebben ze een groot scherm. Een telefoon hoesje heeft daarom als 1e doel vaak bescherming, maar het hoeft niet alleen functioneel te zijn, het oog wil ook wat. 🙂 
Kies daarom voor een leuk printje of kleurtje als hoesje. En wissel deze af!

Maak jou outfit af!

Maak er gebruik van dat een hoesje jou outfit echt af kan maken. We hangen ons zelf toch ook vol met armbanden en kettingen als accessoires bij een outfit en matchen deze bij elkaar. Zet het telefoon hoesje ook in als accessoire en laat het jou outfit helemaal af maken. 
Wanneer je dan rond loopt met je telefoon in je handen zullen mensen zien wat een toffe match het is. Draag jij vandaag roze, kies dan voor een leuk roze hoesje. Of kies voor een echte eyecatcher zoals een neon hoesje bij een basic outfit.
Want waarom zouden we wel van tas wisselen elke dag en niet van telefoon hoesje?

Ja, er zullen mensen zijn die hier niks mee hebben. Maar als dit wel bij jou past. Doe het dan zeker!