Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Waar vind ik de leukste roze telefoonhoesjes?

Waar vind ik de leukste roze telefoonhoesjes?

Waar vind ik de leukste roze telefoonhoesjes?

Een stevige telefoonhoes geeft je telefoon bescherming. Het zorgt ervoor dat je geen krassen, breuken of deuken krijgt in je telefoon. Daarom schaf je bij de aanschaf van een nieuwe telefoon, altijd een passende telefoonhoes aan. De kleur van je telefoonhoesje zegt veel over je persoonlijkheid. Ben je op zoek naar een telefoonhoesje roze? Lees dan snel verder, want in dit artikel vind je de leukste hoesjes.

De kracht van de kleur roze 

Als je aan de kleur roze denkt, dan denk je aan vrouwelijkheid, de zoete suikerspin en romantiek. De kleur roze bestaat er niet in één tint, die is er wel in duizenden soorten tinten. Van lichtroze tot donkerroze. Hierdoor bestaat er altijd wel een tint roze die bij iemands persoonlijke stijl. Iedereen is wel bekend met de kleur roze. Het schreeuwerige fuchsia valt op door het opvallende karakter. Bij lichtroze denk je aan romantiek en zachtheid. Een roze telefoonhoesje brengt gewoon leven in de brouwerij en er is genoeg keuze voor iedereen.

De kleur roze in een softcase hoes

Softcases hoesjes zijn zacht, maar toch bieden ze de ideale bescherming. Ze zijn soft en hebben bumpers in de hoeken. De hoesjes zijn aan de zijkant transparant en hebben een koord waarmee je je telefoon gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Hier shop je de Snake telefoonhoes met koord of de Candy flower pink (deze is zonder telefoonkoord).

Of kies je voor roze in een hardcase hoesje 

De hardcase versie biedt ultieme bescherming. Heel erg geschikt dus als je een brokkenpiloot bent en vaak je spullen laat vallen. Het is een hoesje wat makkelijk te reinigen is, met een nat doekje. Het is extra schokproef, heeft flexibele drukknoppen en is high gloss. Onder andere verkrijgbaar in Candy Retro Orange of Perf Snake pink hard.

Roze in imitatieleer 

Als je liever voor een leren telefoonhoesje gaat in de kleur roze, dat kan natuurlijk ook! Bij Candy Case verkopen we geen echt leer, maar imitatieleer. Een imitatieleren telefoonhoes voegt net dat vleugje luxe toe aan je telefoon. Het zijn duurzame telefoonhoesjes die uitstekende bescherming bieden en ze zijn heel duurzaam. Dat is fijn, dan gaan ze langer mee dan een paar weken. Imitatieleer is geschikt als je kwaliteit en stijl met elkaar wilt combineren.  

Vindt de leukste roze telefoonhoesjes bij Candy Case 

Candy Case verkoopt roze telefoonhoesjes voor iedere smartphone. Of dat nu de nieuwe iPhone 15 of een Samsung, je vindt er een passend telefoonhoesje in de webshop van Candy Case. Je kunt selecteren op prijs, beschikbaarheid en beoordelingen van de producten. Heb je een bestelling gedaan? Dan wordt dit binnen twee werkdagen geleverd. Heb je nog vragen, neem dan contact op met de klantenservice, die helpen je graag verder. Om helemaal stijlvol voor de dag te komen, schaf je er de juiste telefoon accessoires bij aan. Een nieuwe smartphone is natuurlijk niet compleet zonder een telefoonkoord. Met een telefoonkoord raak je je telefoon nooit meer kwijt, want je hangt hem handig om

je nek. Vind je favoriete telefoonkoord hier de kleuren blauwlila, roze, mint of groen.

 

Scoor nu een phone case in de webshop van Candy Case. Naast roze telefoonhoesjes, vind je er ook telefoonhoesjes in andere kleuren.. Staat je kleur er niet tussen, check vooral de website! Je vindt bij ons hoesjes voor merken als

  

Producten