Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Wat is het beste hoesje voor een iPhone 13?

Wat is het beste hoesje voor een iPhone 13?

Wat is het beste hoesje voor een iPhone 13?

Je kent het wel je hebt een nieuwe iPhone 13 gekocht alleen zoek je nog een goed hoesje. Het is namelijk zonde als je nieuwe iPhone valt en helemaal kapot is en onder de krassen zit. Wij garanderen jou daarom de beste bescherming met ons telefoonhoesje! Meer weten? Lees deze blog voor meer informatie

Onze aanrader voor iPhone 13

We weten inmiddels hoe leuk kleurrijke telefoonhoesjes voor een iPhone zijn maar de vraag is bieden ze ook bescherming? Het staat wereldwijd bekend dat de transparante hoesjes het stevigst zijn voor jou iPhone. Alleen is meestal het probleem dat je ze maar in een kleur verkrijgbaar zijn. Daar hebben wij wat op bedacht! We hebben namelijk gekeken naar veel mogelijkheden en kwamen tot de conclusie om de transparante hoesjes die meestal in een kleur verkrijgbaar zijn een kleurtje te geven. Dan is niet alleen jouw iPhone 13 goed beschermd maar heeft het ook een mooie uitstraling. Hoe tof is dat?!

Materiaal

De Candy Clear Pro is speciaal ontwikkeld tegen zware valpartijen en bieden de beste bescherming. Het materiaal wat we bij dit telefoonhoesje hebben gebruikt is TPU oftewel Thermoplastic Polyurethane. Dit is een soort kunststof en ligt tussen hard plastic en silicone in. TPU wordt bijna altijd gebruikt voor beschermhoesjes omdat dit het beste materiaal is.

Verder beschikt dit telefoonhoesje van airbags die aan beide zijkanten gevestigd zitten. De airbags vangen de val op als bijvoorbeeld jouw iPhone hard op de grond valt. Een ander voordeel is dat het telefoonhoesje erg flexibel is waardoor de klap makkelijk opgevangen kan worden. Als je namelijk een hoesje hebt met een harde achterkant is de kans groot dat jouw iPhone niet goed beschermd kan worden waarnaar het hoesje zelf kan breken. Er zitten namelijk dan geen geleiders in die de klap kunnen opvangen.

Hieronder heb ik de belangrijkste kenmerken van de Candy Clear Pro op een rijtje gezet:

  • Flexibele Drukknoppen
  • 360 graden full protection
  • Zacht TPU oftewel Thermoplastic Polyurethane
  • Makkelijk te reinigen
  • Antivingerprint
  • Shockproof

  

Kleuren

Dit transparante hoesje is in verschillende kleuren beschikbaar. Je hebt de keus uit 4 kleuren. We hebben ervoor gezorgd dat de kleur mooi overeenkomt met jouw iPhone. De volgende kleuren zijn beschikbaar: