Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Wat is het beste hoesje voor mijn Samsung telefoon?

Wat is het beste hoesje voor mijn Samsung telefoon?

Wat is het beste hoesje voor mijn Samsung telefoon?

Heb jij een Samsung telefoon? Die wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen, aangezien een telefoon een dure investering is. Je wilt niet dat je mobiel zomaar kapot gaat of dat je hem kapot laat vallen. Het repareren van een telefoon is ook erg duur, daarom heb jij een hoesje nodig! Dus welk hoesje is het beste voor jouw Samsung? Lees dan vooral verder!

Wat voor soort hoesjes zijn er?

Laten we eerst beginnen met wat voor soort hoesjes er zijn.  Als je dit weet dan kan je ook zelf kijken welk hoesje voor jou het beste werkt/betaalbaar is. Bij Candy Case hebben we 3 verschillende soorten hoesjes voor Samsung, zodat je jouw hoesje helemaal kan maken naar jouwe wensen en budget. De hoesjes die we in het assortiment hebben zijn:

  • Hard case
  • Soft case
  • Tough case

Maar zeggen deze namen jou eigenlijk wel wat? Zo niet dan leggen we ze graag aan je uit.

Hard Case

Een hard case geeft optimale bescherming voor jouw telefoon. De hard case heeft openingen voor alle knopjes en voor je oplader, zodat jij jouw telefoon nog makkelijker kan gebruiken.  Een hard case is een hard hoesje met een glossy finish. Je kunt dit hoesje dus niet buigen!

Soft Case

Een soft case is een siliconen hoesje. Het hoesje is dus flexibel met transparante zijde, die jouw telefoon beschermt tijdens een val. Dit hoesje is dus ook wat meer buigbaar. De soft cases hebben openstaande randen, die ervoor zorgen dat je scherm niet gelijk de grond raakt als je hem laat vallen.

Tough case

De tough case is een extra stevig hoesje, welke bestaat uit 2 lagen. De eerste laag is een zacht siliconen hoesje. De tweede laag is een hard case hoesje. De hard case zit over het siliconen hoesje voor een extra bescherming. De hard cases zijn daardoor dus ook shock proof.

Nu weet je welke hoesjes er allemaal zijn. Maar welke van die 3 is het beste voor jouw Samsung? Het hoesje dat jouw telefoon het beste zou beschermen, is de tough case. 

Welk hoesjes zouden wij aanraden voor jouw Samsung telefoon?

Welk hoesjes zouden wij adviseren voor jouw Samsung?

  • Candy X Perf tough boob case adviseren wij, als je op zoek bent naar een leuk en vrolijk hoesje. Dit hoesje heeft een mooie paarse kleur met een leuke print. Dit hoesje is verkrijgbaar in alle 3 de soorten hoesjes. Maar toch adviseren we de tough case omdat die je telefoon het beste beschermt.
  • Candy flower collectie. Zoek je wat fleurigs? Dan zijn deze hoesje echt wat voor jou! Deze soft case hoesjes hebben een leuke bloemen print. Er zitten 5 verschillende hoesjes in deze collectie en elk hoesje heeft zijn eigen stijl en een andere kleur.
  • Candy Zebra collectie. Wil je toch iets meer wat past bij dit seizoen? Dan zijn deze hoesjes perfect voor jou. Deze collectie heeft 5 verschillende kleuren en dit zijn de trendy kleuren van de herfst/winter van 2022. Over deze kleuren zit een leuk zebra printje! In deze collectie heb je de keuze uit alle hoesjes waar we het al eerder over gehad hebben. 

Dit zijn de keuzes die wij voor jouw Samsung kiezen.  Maar je kan zelf altijd nog een kijkje nemen op de website, om te kijken welk hoesje bij jou past!

Samsung Hoesjes – Candy Case