Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
4 redenen waarom je een telefoonkoord moet aanschaffen!

4 redenen waarom je een telefoonkoord moet aanschaffen!

4 redenen waarom je een telefoonkoord moet aanschaffen!

Zie jij ook steeds mensen met een koord om hun telefoon? Dat is een telefoonkoord! Maar wat is nu een telefoonkoord en waarom is dit nu zo handig? Je leest het in dit blogartikel!

Wat is een telefoonkoord?

Wat is een telefoonkoord? Een telefoonkoord is een koord wat je aan je telefoon kan hangen, om jouw telefoon nog beter te beschermen. Een telefoon is een flinke investering die wil jij dus zo goed mogelijk wilt beschermen. Met een telefoonkoord kan jij dat nog veel beter! Een telefoonkoord kan je om je zelf heen hangen, zodat je altijd je telefoon bij je hebt en deze dus ook minder snel kapot kan vallen.

Candy Case telefoonkoord

Bij Candy Case verkopen we ook telefoonkoorden. Het zijn onze bestsellers. Ze zijn sterk, 160 cm lang en we hebben ze in veel verschillende leuke kleurtjes. De kleuren zijn: geel, mint, multi, paars, petrol, roze, uni licht roze, uni licht groen, uni peach. Genoeg keuzen! De koorden zijn verstelbaar zodat je hem naar de lengte van jouw behoeftes kan brengen.

De kenmerken van Candy Case telefoonkoord:

  • Nylon 
  • Universeel
  • Verstelbaar koord 
  • Koord 160 cm 

Waarom heb jij een telefoonkoord nodig?

Gaat minder snel kapot

Laat jij je telefoon ook zo snel kapot vallen? Dan is een telefoonkoord de accessoire voor jou! Het is stylish, kan matchen met jouw outfit en je laat je telefoon een stuk minder snel kapot vallen. Je vraagt je nu waarschijnlijk af: 'hoezo laat ik me telefoon minder snel kapot vallen met een telefoonkoord?' Heel simpel: met een telefoonkoord kun je het koord om je heen hangen. Dus zit jij op je telefoon en laat je hem uit je handen vallen, vangt het koord je telefoon op.

Stijlen en matchen

De Candy telefoonkoorden zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Zo is het de perfecte accessoire voor jouw telefoon.  Je kan ze dus stijlen en matchen zoals jij het wilt. Je kan ze matchen met je outfit, met je accessoires, noem het maar op!

Minder kans op dat je telefoon gestolen wordt

Ben jij bang dat je telefoon gestolen wordt? Durf je hem daarvoor niet meer in je zak of tas te doen? Dan is de telefoonkoord echt perfect voor jou! Met een telefoonkoord kan je jouw telefoon om je heen hangen, zo heb je hem altijd in zicht weet je altijd waar die is. Dieven zouden je telefoon zo minder snel te pakken krijgen aangezien die eigenlijk aan jou vast zit.

Handig

De telefoonkoorden zijn erg handig! Heb je namelijk wel eens last van dat je nergens je telefoon kwijt kan? Geen tas mee en geen zakken om je telefoon in te doen? Dan is een telefoonkoord erg handig aangezien je die gewoon om je heen kan hangen. Zo kun je altijd je telefoon kwijt en hoef je er niet de hele tijd mee rond lopen. Of herken je misschien dat je wel een tas mee hebt, maar je jouw telefoon niet kunt vinden in je tas. Dan is een telefoonkoord erg handig aangezien je jouw telefoon eigenlijk niet in een tas hoeft te doen. Maar al wil je dat wel kun je jouw telefoon een stuk sneller vinden aangezien je het koord al wat sneller zou zien.

Hoe werkt een telefoonkoord?

Voordat je jouw telefoonkoord kunt gebruiken moet je eerst weten hoe je een telefoonkoord werk en hoe je hem aan je telefoon hangt. Dus hoe werkt een telefoonkoord nu? Bij onze telefoonkoorden krijg je een koord en een verlengstuk. Het verlengstuk leg je in je hoesje. Aan het verlengstuk zit een uitstekend deel. Dat deel doe je door het gat van je hoesje waar de oplader door moet. Geen zorgen, je kunt je telefoon nog steeds opladen. Aan dat uitstekende deel zit een gat en hier doorheen gaat je telefoonkoord. Zo kun je jouw telefoonkoord gebruiken!

Hoe draag je een telefoonkoord?

En dan nu eindelijk hoe draag je een telefoonkoord? Een telefoonkoord kan je heel gemakkelijk om je heen hangen. Je kan hem op verschillende manieren om je heen hangen. Om je nek, schuin om je heen of om je hand binden. En zo heb je nog veel manieren. Je kan zelf kiezen hoe jij het fijn vindt om jouw telefoonkoord te dragen. Je kan ook altijd je telefoonkoord matchen met je outfit Candy Case heeft veel kleuren voor jouw telefoonkoord.

Je shopt ze hier!

Bestel jouw Candy Telefoonkoord bij Candy Case