Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
De beste manieren om jouw telefoon te beschermen

De beste manieren om jouw telefoon te beschermen

De beste manieren om jouw telefoon te beschermen

Stel je voor je telefoon valt kapot of iemand komt aan jouw telefoon. Dit is toch zonde, want een telefoon is een flinken investering. Hoe kun je dit het beste voorkomen? En wat had je anders kunnen doen om je telefoon niet kapot te laten vallen? Je leest het hier!

Welke producten kan je het best gebruiken?

Hoe had je kunnen voorkomen dat je telefoon kapot viel? Candy Case heeft een aantal producten die jou daar goed bij kunnen helpen!

Mobilize Clear 2-pack Screen Protector Apple iPhone kun je over je telefoon heen plakken om krassen te voorkomen op je beeldscherm. Je krijgt hierbij 2 clear screen protectors, een microvezel doekje om stof en vet van je beeld te halen en een scraper, zodat er geen luchtbellen meer onder je screen protector zitten. Je gebruikt de Mobilize Clear 2-pack Screen Protector voor de iPhone als volgt: eerst maak je de telefoon schoon met het microvezeldoekje. Daarna plak je de screen protector er rustig op en gebruik je de scraper zodat er geen luchtbellen meer onder zitten. Zo makkelijk en je telefoon is weer een stuk beter beschermd!

Candy Pop Telefoonhouder kan je aan de achterkant van je telefoon plakken, om meer grip te hebben aan je telefoon. De Candy Pop telefoonhouder kan ingeklapt worden, zodat dit niet in de weg zit als je de telefoon niet meer wilt gebruiken. De Candy Pop telefoonhouder is maar een paar millimeter dik, zodat je er geen last van hebt als je de telefoonhouder inklapt. De Candy Pop telefoonhouder is in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar. Je gebruikt de Candy Pop telefoonhouder als volgt: haal de sticker van de onderkant af, nu kan je hem op de achterkant van je telefoon plakken, op de plek naar keuze. Makkelijk om te doen en je telefoon is weer een stuk beter beschermd!                                                        

Candy telefoonkoord kan je gebruiken om het koord aan je hoesje te hangen. Zo kan je altijd het koord om jezelf hangen, ben je nooit je telefoon kwijt, valt die een stuk minder snel op de grond en zie je er nog modebewust uit ook! Het Candy telefoonkoord is in 9 verschillende kleuren verkrijgbaar. Je krijgt bij het telefoonkoord een koord en een verlengstuk geleverd. Je gebruikt het Candy telefoonkoord als volgt: je legt het verlengstuk in je hoesje en doet het uitstekende deel door het gat van de oplader. Clip dan het telefoonkoord door het gat van het uitstekende deel van het verlengstuk. Stop daarna je telefoon in je hoesje en je candy telefoonkoord is klaar om gebruikt te worden! Je telefoon is beter beschermd en je kan hem minder snel kwijtraken, 2 vliegen in 1 klap!                                     

Jouw telefoon beveiligen

Het beveiligen van jouw telefoon is een goede manier voor het beschermen van je telefoon. Je wilt natuurlijk niet dat mensen informatie van je telefoon halen, zonder dat jij het weet. Hier lees je een paar tips, om jouw telefoon zo goed mogelijk te beschermen.

Tip 1

Gebruik een code om in te loggen op je telefoon. Zo kunnen mensen niet zomaar in jouw telefoon komen en bij gegevens komen die privé zijn. Zo blijft jouw data veilig. Maar hoe zorg je er dan voor dat mensen niet bij jouw data kunnen?

Tip 2

Door een VPN-verbinding te maken zorg je ervoor dat niemand bij jouw data kan. Als je op openbaar wifi zit kunnen mensen je hacken en zo kunnen ze makkelijk bij al je gegevens. Dus zit buitenshuis op je 3G of 4G of maak met je VPN een verbinding. 

Tip 3

Voer de update software uit. Apple voert regelmatig updates uit die jou telefoon beter maken. Tijdens die updates wordt het beveiligingsysteem ook vaak beter. Dus als je de volgende keer een software-update ziet, maak er dan gebruik van om jouw telefoon veiliger te maken.

Tip 4

Op de iPhone heb je een functie die “zoek mijn” daarop kan je al jouw apparaten terug vinden die verbonden zijn met jouw telefoon. Zo kan je die altijd terug vinden. Maar je kan ook je telefoon ermee terug vinden. En nu denk je misschien, hoe vind ik mijn telefoon terug als ik niet op die functie kan kijken? Wanneer je telefoon verbonden is met een Apple Watch of Apple computer kan je via die apparaten altijd zien waar je telefoon precies is.

Tip 5

De laatste tip. Wil je jouw telefoon verkopen? Maar al jouw gegevens staan daar nog op? Ga dan naar instellingen zet je telefoon op fabrieksinstellingen. Zo worden alle gegevens verwijderd het en kan niemand er meer bij.

Wil je ook Candy Case producten, om jouw telefoon nog beter te beschermen? Shop ze dan nu op onze website!

Candy Case – Telefoonhoesjes & Accessoires