Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Hét accessoire voor je telefoon die je nodig hebt: een telefoonkoord

Hét accessoire voor je telefoon die je nodig hebt: een telefoonkoord

Hét accessoire voor je telefoon die je nodig hebt: een telefoonkoord

Een telefoonkoord is niet alleen een superpraktisch item, maar ook een stijlvolle aanvulling aan het uiterlijk van je telefoon. De koorden zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren die ontzettend leuk te matchen zijn met onze hoesjes en bijvoorbeeld je outfit! Welke kleurencombinatie krijgt jouw voorkeur?

Trendy koorden in trendy kleuren

Bij Candy Case verkopen wij telefoonkoorden in verschillende, kleurrijke en trendy kleurtjes, zodat jij jouw favoriete combinatie kan maken! De telefoonkoorden zijn combineerbaar met onze gave hoesjes, zodat jouw telefoon helemaal straalt. Met zeven verschillende kleuren kun jij je favoriete kleur uitkiezen en matchen met je hoesje, zodat je telefoon er weer helemaal trendy uitziet! De kleuren waar je uit kunt kiezen zijn: lichtroze, mint met lichtroze, paars met oranje, groen met blauw, meerdere kleurtjes roze door elkaar, mint, en peach!

Hoe werkt het?

De koordjes hebben allemaal een verlengstukje dat je in de binnenkant van je hoesje legt. Het uiteinde steek je door het gaatje waar je oplader normaal ingaat. Nu kun je het telefoonkoord aan het uiteinde vastklikken. Klik je telefoonhoesje om je telefoon heen en you’re ready to go! Je kunt je telefoon nu gemakkelijk om je schouder of nek dragen, zodat je ‘m niet meer kwijt hoeft te raken in je tas! Het mooie aan deze telefoonkoorden is dat ze niet alleen voor iPhone gebruikers zijn, maar voor iedereen!

Met de telefoonkoorden van Candy Case hoef je nooit meer te graaien in een overvolle handtas op zoek naar die telefoon, maar kun je hem gemakkelijk bij je dragen zonder poespas! Altijd bij de hand met de mooie en trendy koord.

Bestel jouw nieuwe favoriete item hier!