Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Hoe plak je de laptopsticker op je laptop?

Hoe plak je de laptopsticker op je laptop?

Hoe plak je de laptopsticker op je laptop?

Was jij helemaal verliefd op de laptopstickers toen je ze zag maar weet je niet zo goed waar te beginnen met opplakken? Wees gerust, want in dit blog help ik je verder! Ik geef je een paar kleine tips en laat je stap voor stap zien hoe je de sticker het beste kunt opplakken zodat jij optimaal kunt genieten van het nieuwe, flitsende uiterlijk van je laptop!

 

Stap 1: maak je laptop goed schoon

Als eerste maak je je laptop schoon met (bij voorkeur) een vochtige microvezeldoek. Dit kan met water of als je je laptop daar niet goed schoon mee krijgt kun je het met een reinigingsspray doen. Let er wel op dat er geen aceton in de reiniger zit, omdat dit de verfcoating kan beschadigen.

 


Stap 2: maak je laptop droog

Pak opnieuw je microvezeldoek (of een andere zachte doek als je geen microvezeldoek hebt) en wrijf je laptop goed droog zodat er geen restjes vocht achterblijven. Je kunt je laptop eventueel ook laten drogen door de lucht als je dat liever doet. Wees ten alle tijden voorzichtig met het wrijven, je wil natuurlijk niks beschadigen. 

 

Stap 3: leg je laptop goed neer en plak je sticker

Leg je laptop met het appeltje naar boven neer. Pak vervolgens je stickervel en trek de sticker van het vel af. De opening voor het appeltje midden op de sticker plaats je zo dicht mogelijk rondom het appeltje van je laptop, zodat alles mooi aansluit. Strijk de sticker glad met je handen of met een pasje om alle lucht eronder uit te krijgen.

 

Stap 4: pas aan waar nodig

Zit je sticker niet helemaal recht? Geen probleem, want je kunt de sticker gemakkelijk loshalen en het opnieuw proberen tot hij wel goed zit. Als de laptopsticker recht zit, strijk je deze opnieuw goed glad met je handen of een pasje.

Tada! Je laptop ziet er nu helemaal fashionable uit! Als je graag een uitlegvideo wil kijken hoe je de sticker opplakt, klik dan op de YouTube video hier: https://www.youtube.com/watch?v=OAAt3ygxJBw