Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Mis je wat grip in je leven? Dan is deze handige gadget echt iets voor jou!

Mis je wat grip in je leven? Dan is deze handige gadget echt iets voor jou!

Mis je wat grip in je leven? Dan is deze handige gadget echt iets voor jou!

Je herkent het wel: je telefoon valt uit je handen. Kras en al raap je je telefoon weer op zuchtend hoop je dat het niet nog een keer gebeurt. Na een week valt je telefoon weer opnieuw. Ze zouden hiervoor toch wel een oplossing voor hebben vraag je jezelf af?

Wij hebben de oplossing namelijk de Candy Pop die ervoor zorgt dat je genoeg grip hebt waardoor je telefoon minder snel uit je handen valt. Deze handige gadget is makkelijk mee te nemen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. In deze blog maak je kennis met de handige Candy Pop.

Wat is de functie van de Candy Pop?

De Candy Pop is een uitklapbaar systeem die je op de achterzijde van je telefoon kunt plakken. Je kunt de knop uitklappen, wat ervoor zorgt dat je een handgreep hebt. Dit zorgt ervoor dat je je telefoon stevig en stabiel in je hand kunt vasthouden zonder dat je het risico loopt dat je je telefoon laat vallen.

De Candy Pop is als je het inklapt 7 mm dik, wat ervoor zorgt dat je je telefoon veilig in je broekzak kunt opbergen. Je kunt bij de Candy Pop een bijpassend telefoonhoesje matchen die leuk bij elkaar staan.

Wat zijn de voordelen van de Candy Pop?

 • Meer grip op je telefoon: De Candy Pop zorgt ervoor dat je meer grip hebt waardoor de kans klein is dat je je telefoon laat vallen.
 • Makkelijk selfies en video’s maken: Door de Candy Pop kun je gemakkelijk met één hand een selfie van jezelf maken. Ook kun je er video’s mee maken om bijvoorbeeld op sociale platformen te kunnen plaatsen zoals TikTok.
 • Altijd een standaard bij de hand: Je kunt met de Candy Pop gemakkelijk de telefoon horizontaal neerzetten zonder dat je telefoon valt. Hierdoor kun je gemakkelijk een Netflix serie kijken of YouTube.
 • Kabeltje verbergen: Je kunt gemakkelijk de draden van bijvoorbeeld oordoppen om de Candy Pop wikkelen. Dit is erg handig omdat anders de bedrading snel in de knoop kan raken.

Voor het verwijderen van de Candy Pop hebben we hieronder wat tips weergegeven die ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk de Candy Pop van je telefoon afhaalt zonder dat hij beschadigd raakt.

Tips voor het verwijderen van de Candy Pop:

 • Druk de Candy pop in voordat je het eraf haalt, als je namelijk de Candy Pop uitgeklapt eraf haalt is er een grote kans dat de basis losraakt waardoor de Candy Pop niet meer goed kan plakken.

 • Druk je nagels tegen de onderzijde van de Candy Pop aan en haal rustig de Candy Pop van je hoesje af. Zorg ervoor dat je rustig te werk gaat.

 • Druk voorzichtig je nagels tegen de onderzijde van de Candy Pop aan en trek rustig de Candy Pop van je hoesje.

 • Als de Candy Pop er af is houd je de onderzijde 3 seconde onder koud water. Als je de onderzijde van de Candy Pop te lang onder water houdt is er een grote kans dat de onderzijde niet meer goed gaat plakken.

 • Laat de Candy Pop 10 minuten in open lucht drogen. Als de Candy Pop na 10 minuten nog steeds niet droog is veeg je voorzichtig de onderzijde droog met een papieren doekje.

 • Plak de Candy Pop terug op je telefoon of op een ander vlak oppervlak: Elk schoon, vlak oppervlak zal werken. Houdt echter wel in gedachten dat de Candy Pop mogelijk minder goed zal blijven plakken aan oppervlakten die gemaakt zijn uit leer of silicone, of watervaste oppervlakken.

 • Als je de Candy Pop te lang onbevestigd laat liggen is er een grote kans dat Candy Pop zijn plakvermogen verliest.

 

De Candy Pop is in verschillende kleuren verkrijgbaar:

De Candy Pop is in verschillende kleurrijke kleuren beschikbaar. We hebben gekozen voor felle kleuren om je telefoon op te pimpen naar een kleurrijke sfeer. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren: donkerroze, geel, groen, paars en roze.