Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Vandaag zetten we de iPhone 13 in het zonnetje!

Vandaag zetten we de iPhone 13 in het zonnetje!

Vandaag zetten we de iPhone 13 in het zonnetje!

De iPhone 13 iedereen kent het nieuwe model wel. We willen je in deze blog een beeld laten geven hoe deze telefoon qua looks eruitziet, wat je er allemaal mee kan doen en welke telefoonhoesjes en accessoires bij de telefoon mogelijk is. Hieronder zetten we speciaal voor jou alles op een rij wat jij graag zou willen weten over deze telefoon voordat je deze telefoon koopt.

De iPhone 13 is op 17 september in de voorverkoop gegaan en op 24 september in de verkoop gegaan. Iedereen kon niet wachten tot deze nieuwe versie van Apple op de markt werd gebracht. Wat deze telefoon zo speciaal maakt zijn de looks van de telefoon en de snelheid waarover de telefoon beschikt. Hierover geven we je meer informatie.

Weetjes over de iPhone 13

De iPhone 13 is in ware grootte 6,1 inch in centimeters is dat 15,40 cm. Je kunt de iPhone kopen in de kleuren: zwart, wit, blauw, roze en rood. Op de achterzijde vind je twee 12 megapixelcamera’s terug waarmee je gemakkelijk foto’s mee kunt maken zonder dat ze kwaliteit verliezen. De camera’s staan in diagonale opstelling in het verleden jaar stonden de camera’s onder elkaar. Met deze nieuwe ultragroothoekcamera kun je meer detail zien in donkere delen van je foto’s. Ook kun je met de nieuwe groothoekcamera meer licht vastleggen voor betere foto’s en video’s. Je hoeft ook minder bang te zijn dat je foto’s zijn bewogen door de nieuwe optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving.

Het fijne van de iPhone 13 is de batterijduur is verlengd met wel 2,5 uur langere batterijduur hierdoor heb je een lange tijd geen oplader nodig voordat je iPhone leeg is. Ook is de opslag vergroot voorheen was de opslag 64GB en nu is de opslag veranderd naar 128GB. Hiermee heb je meer ruimte om foto’s en video’s te bewaren.

Waaruit kan ik kiezen als ik de iPhone 13 heb?

Je hebt veel keus uit verschillende telefoonhoesjes en accessoires voor de iPhone 13. We hebben alle telefoonhoesjes en accessoires op een rij gezet die geschikt zijn voor de iPhone 13. Je kunt kiezen uit de volgende telefoonhoesjes en accessoires:

Telefoonhoesjes:

Accesoires: