Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Waar moet je op letten bij het kopen van een telefoonhoesje?

Waar moet je op letten bij het kopen van een telefoonhoesje?

Waar moet je op letten bij het kopen van een telefoonhoesje?

Een telefoon is een duur item, want het is je verbintenis met de buitenwereld. Het is ook wel je kostbaarste bezit, want niet alleen kun je ermee bellen of appen met je beste vrienden. Al je foto’s staan er ook op. Zonde dus als je er onzorgvuldig mee omgaat en het laat vallen. Tegenwoordig zijn de telefoons ook steeds groter en breekbaarder, omdat het scherm van glas is gemaakt. Zorg dus voor een goed smartphone hoesje. Wij hebben in dit artikel een aantal punten genoemd waar je goed op moet letten bij het aanschaffen hiervan. 

Een goed en sterk telefoonhoesje aanschaffen 

Het eerste punt waar je op let bij de aanschaf van een telefoonhoes, is dat het je iPhone of andere smartphone optimaal beschermt bij het vallen. De nieuwste smartphones zijn erg hip, zien er geweldig uit en zijn van alle gemakken voorzien, enige nadeel is dat ze zo ontzettend kwetsbaar zijn. Een touchscreen van de smartphone is zo ontzettend fragiel, het kan gemakkelijk worden bekrast. Laat je je telefoon uit je handen vallen, dan heb je een grote barst. Zorg dus voor een goed hoesje, met dikke openstaande rand, waardoor het scherm de grond niet raakt bij het vallen. 

Siliconen hoesjes om je telefoon 

Kies natuurlijk voor telefoonhoesjes wat goed om je telefoon past. Dit kan van siliconen gemaakt zijn. Deze softcase is zachter en flexibeler. Siliconen in een doorzichtig hoesje, maakt dat je iPhone in dat hoesje beter zichtbaar is. Appledesign ziet er altijd geweldig uit, dus dat mag gezien worden. Vind hier een doorzichtig telefoonhoesje geschikt voor de iPhone: Candy Valentine hearts of de Candy flower purple iPhone telefoonhoesje. Heb je een Samsung telefoonhoesje nodig? Koop hier de Candy Flow fuchsia of Candy x perf snake pink.  

 

Toch liever TPU om je telefoon? 

TPU is zo sterk, dat fungeert als een soort bumper om je telefoon. Dit materiaal is een combinatie van hard plastic en zachte siliconen. Voordeel is dat ze wat steviger zijn dan de siliconen hoesjes. Ze sluiten beter aan op je telefoon, waardoor ze wat flexibeler en schokabsorberend zijn. Hier koop je de Candy clear pro aqua of de Candy Case Lila iPhone hoesje. Schaf daarnaast een fijne screen protector aan en je telefoon heeft de optimale bescherming! 

 

Candy Case verkoopt het beste aanbod!

Tegenwoordig is je telefoon een modeaccessoire. Je wilt dus niet alleen een mooi hoesje wat voor telefoon bescherming zorgt, je wilt er ook hip en modieus uitzien. Kies voor een hip hoesje, maar ook vooral wat bij jou past. Houd je meer van luipaard, kleur of toch de marmer print? Of heb je toch liever een transparant telefoonhoesje? Bij Candy Case vind je het allemaal. Candy Case verkoopt hippe, betaalbare en leuke telefoonhoesjes voor verschillende smartphones, zoals Oppo, Apple, Samsung, Xiaomi of OnePlus. Zoek daar een leuk bijpassend telefoonkoord bij en je bent helemaal klaar! De telefoonkoorden van Candy Case zijn er in verschillende kleuren: confetti, beige, roze, lila of petrol

 

Wil je voor je mobiel hoesjes aanschaffen? Of ben je op zoek naar leuke telefoon accessoires? Ga naar de webshop van Candy Case en koop vandaag nog de hipste telefoonitems. 

 

Shop the story