Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Waar vind ik een beschermend transparant telefoonhoesje?

Waar vind ik een beschermend transparant telefoonhoesje?

Waar vind ik een beschermend transparant telefoonhoesje?

Je hebt twee verschillende soorten mensen, mensen die van kleurige hoesjes houden, zodat ze van hun telefoon een stijlitem kunnen maken, hun telefoon kunnen afstemmen op hun kleding. Aan de andere kant bestaan er mensen die hier helemaal niet van houden. Die willen gewoon een simpel telefoonhoesje doorzichtig. Waarom kiezen mensen voor een doorzichtig hoesje? Van welke materiaal is het gemaakt? Die vragen beantwoorden wij in dit artikel. 

Waarom kiezen voor een transparant telefoonhoesje

Een transparant hoesje is doorzichtig en daardoor kan je het mooie design van je smartphone laten. iPhone liefhebbers vinden het design van Apple vaak geweldig en daardoor vinden ze het de moeite waard om een doorzichtig hoesje te kopen. Door een transparant hoesje komt het Apple logo mooi in beeld. Een doorzichtig hoesje is ook modern. Daarnaast is het transparante hoesje het makkelijkste om deze te plaatsen en zonder schade te verwijderen. 

Van welk materiaal is een beschermend transparant hoesje? 

Een doorzichtige telefoonhoes is een stevige telefoonhoes die gemaakt is van TPU. TPU is een combinatie van zacht siliconen en hard plastic. TPU is steviger dan siliconen. Ideaal dus om je telefoon mee te beschermen. Ze sluiten goed aan om je telefoon en zijn daardoor fijn om te gebruiken. Hier vind je de Candy original transparant soft of Candy original transparant soft, ideaal om je smartphone te beschermen. In webshop van Candy Case vind je daarnaast verschillende hoesjes, ook geschikt voor de iPhone 11 als je een hoesje doorzichtig zoekt. 

Transparante hoesjes schoonmaken 

Een transparant telefoonhoesje is natuurlijk doorzichtig. Je ziet hierdoor sneller dat het telefoonhoesje vies is. Dit is wel een nadeel. Gelukkig bestaan er genoeg middelen waarmee je een transparant hoesje schoonmaakt. Koop hiervoor speciale telefoondoekjes of gebruik gemakkelijk een doekje dit je thuis hebt liggen. Je kunt ook een wc-papiertje nat maken en daarmee het hoesje schoon dempen. Hoe vaker je dit bij houdt, hoe schoner je telefoonhoesje schoon blijft.  

Andere fijne hoesjes voor je smartphone 

Ben je een kluns en gaat jouw voorkeur naar hardere telefoonhoesjes? Dat is ook mogelijk. De hardcases van Candy Case zijn steviger. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende smartphones, zoals de iPhone of Samsung. Hier shop je de Candy Retro Flower Orange Pink hoesje, Candy leopard Pink iPhone Pink hoesje of Candy Qoute Pink Tough telefoonhoes.

Screen protector 

Niet alleen een transparant hoesje of een andere smartphone hoes is nodig om je telefoon te beschermen tegen krassen of tegen het vallen. Vaak doe je je telefoon in je zak of tas en daar zitten ook spullen in, zoals je sleutels. Sleutels veroorzaken krassen op je telefoon. Hoe voorkom je dit? Door een screen protector op je smartphone te plaatsen. Als je deze gaat plaatsen, zorg dan eerst dat je glas van je telefoon vetvrij is, zonder vingerafdrukken. Hier koop een goede screenprotector die lang mee gaat. Speciaal voor verschillende smartphones geschikt. 

Wil je ook de juiste telefoonbescherming en wil je een telefoon hoesje aanschaffen? Ga dan nu naar de webshop van Candy Case! En scoor je phonecase vandaag nog! 

Shop the story