Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Waarom is een telefoon hoesje handig?Waarom is een telefoon hoesje handig?Waarom is een telefoon hoesje handig?Je telefoon, een item die bij niemand meer weg te denken is. We kunnen er inmiddels niet meer zonder. Ze waren altijd bedoeld om mee te bellen, maar de telefoon wordt tegenwoordig voor alles gebruikt.

Wanneer jij een nieuwe telefoon uit kiest hoop je dat je hier wel een aantal maanden tot jaren mee kan doen. Als je hem wilt vervangen is dat vaak omdat je een nieuw model wilt met nieuwe extra functies of omdat de batterij echt op is.

Om je telefoon zo lang mogelijk in gebruik te houden en te zorgen dat deze extra beschermd is zijn telefoon hoesjes de perfecte oplossing.

Wij vertellen hieronder een aantal punten waarom een telefoon hoesje zo handig is.

1. Bescherming

Op nummer 1 staat natuurlijk bescherming. Een telefoon valt helaas wel eens, de grootste angst is wel dat die stuk gaat en dat het scherm breekt. De schermen zijn tegenwoordig het meest kwetsbare gedeelte van de telefoon. Als je pech hebt breekt jou scherm in heel veel stukjes en kan je hem niet meer gebruiken. De kans op breken, krasjes of beschadigingen wordt met een hoesje al erg veel kleiner. Een extra laagje bescherming die er vaak ook nog eens leuk uit ziet.

2. Match het bij je outfit

Ik denk dat we deze bij het rijtje voor vrouwen neer moeten zetten. Want ik gok dat er vrij weinig mannen zijn die het ook maar iets uitmaken of hun telefoon hoesje wel matcht bij hun outfit. Een zwart hoesje is toch prima?

Maar eerlijk is eerlijk, als jij een vrolijk roze jurkje aan hebt. Dan is het toch geweldig om je telefoon hoesje erbij aan te passen. Het geeft gelijk een leuke uitstraling.

Gelukkig is de keuze aan hoesjes reuze.

Voor ieder is er wel wat leuks te vinden. Kies jij voor een leuke print of kleur of misschien wel een foto op de achterkant van je hoesje.

3. Een telefoonhoesje is praktisch.

De meeste vrouwen zullen hun telefoon in hun tas hebben zitten. De telefoons zijn tegenwoordig een stuk groter dan vroeger en zitten daarom veel minder in hun broek zak. 
Zo denk ik dat de meeste vrouwen wel eens het probleem van de grabbelton tas herkennen. Een hoesje om je telefoon in een vrolijk of fel kleurtje zal er voor zorgen dat je hem sneller terug gaat vinden.

Er zijn ook genoeg leuke telefoon hoesjes te vinden waar jij een aantal pasjes in kunt bewaren.
Ga jij een avondje op stap en wil je geen grote portemonnee meenemen. Dan kan je hier prima je belangrijke pasjes in bewaren. Scheelt weer een hoop gesjouw.

4. Het vasthouden van je telefoon.

De meeste telefoons zonder hoesjes zullen vrij glad aanvoelen, de kans dat ze uit je handen vallen is dan ook groot. Met een hoesje om je telefoon heb je meer grip. 

Om je telefoon aan de achterkant een beetje extra grip te geven kun je natuurlijk ook een Candy Pop toevoegen! Leuk en handig tegelijk.