Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Welk hoesje matcht het beste met je party outfit voor oud en nieuw?

Welk hoesje matcht het beste met je party outfit voor oud en nieuw?

Welk hoesje matcht het beste met je party outfit voor oud en nieuw?

Oud en nieuw, de avond dat jij er geweldig uit wilt zien! Maar je outfit is natuurlijk niet helemaal af zonder een matchend telefoonhoesje. Maar welke hoesje past het beste bij je outfit? Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder!

Candy Neon Yellow

De Candy Neon yellow is een goede optie voor je party outfit tijdens oud en nieuw. Op dit hoesje staat een bliksem printje. Het hoesje is ook in een leuk neon geel kleurtje, perfect voor oud en nieuw! Zo start je het nieuwe jaar met een knallend hoesje. Misschien laat de bliksem je wel denken aan het vuurwerk wat je gaat zien op 31 december. Dit hoesje staat al snel bij vele outfits voor oud en nieuw, dit is dus de perfecte accessoire.

Candy Neon Blue

De Candy Neon blue is, net als het neon yellow hoesje, een goede optie voor oud en nieuw. Dit neon hoesje heeft een mooie blauwe kleur. Op het hoesje staat “no bad vibes”. Want niemand wilt met bad vibes het nieuwe jaar ingaan. Daarom zou dit hoesje perfect zijn voor oud en nieuw. De blauwe kleur verandert ook, door de kleur van je telefoon. Heb jij een lichte telefoon? Dan is het hoesje lichter dan met een donkerblauwe iPhone. Deze kleur matcht ook met veel kleuren, denk aan een zwart glitter jurkje!

Candy X Perf Galaxy (black and white)

Dit hoesje is gemaakt in samenwerking met, Perf not So Perf. Dit doorzichtige hoesje heeft een galaxy printje en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Dit hoesje straalt feestelijkheid uit! Zo past dit hoesje perfect bij je party outfit. Match je hoesje bijvoorbeeld met een leuke sterrenprint top! Ook heb je de keuze uit een crossbody hoesje, dit is handig en past goed bij je outfit.

Candy X Perf Thunder Leo

De Candy x Perf Thunder Leo is net als de galaxy case gemaakt in samenwerking met Perf not So Perf. Dit doorzichtige hoesje heeft een Leo bliksem patroon. Omdat het hoesje doorzichtig is, matcht die bijna met elke outfit. Met dit hoesje ga je knallend het jaar in, door het leuke bliksem patroontje! Ook is dit hoesje verkrijgbaar in een crossbody hoesje. Zo weet jij de hele avond waar jouw telefoon is!

Leuke tip

Zoals je bij de Candy X Perf hoesjes las, zijn ze ook te verkrijgen in een crossbody. Een crossbody is een hoesje waar een koord aan hangt, zodat je jouw telefoon om je heen kan hangen en je hoesje zo niet kwijtraakt. Op zo’n avond kan je toch sneller je telefoon kwijt raken. Maar wat als je nou een hoesje hebt zonder koord? Geen paniek. De Candy telefoonkoorden kan je makkelijk aan jouw hoesje doen, zodat jij je telefoon niet zomaar kwijtraakt. Ook is dit handig als je besluit een jurk te dragen en wanneer je dus geen zakken hebt. Zo kan je jouw telefoon om je heen hangen en heb je hem altijd bij je!

Shop deze hoesjes of telefoonkoorden nu op de website!

Candy Case – Telefoonhoesjes & Accessoires