Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Hoesjes in de kleuren van de zomer van 2022

Hoesjes in de kleuren van de zomer van 2022

Hoesjes in de kleuren van de zomer van 2022

Tegenwoordig zie je ontzettend veel felle en vrolijke kleuren voorbijkomen in bijvoorbeeld kledingwinkels. Kleuren die populair zijn voor deze zomer zijn felroze, knalgeel, paars, oranje en nog veel meer! Candy Case heeft de leukste hoesjes om te matchen met je zomer outfits! Bekijk onze hoesjes in de kleuren van de zomer van 2022 maar eens.


1. Candy Case Peach


Deze mooie zachte peach kleur is dé perfecte pastel kleur. Match away met je nieuwe favoriete hoesje! Dit hoesje is gemaakt van TPU en biedt daarom een goede bescherming voor je iPhone.

2. Candy Crossbody Pink


De Candy Crossbody is één van onze favorieten. Je verliest je telefoon niet meer dankzij dit handige design. Je kunt het hoesje dankzij het koord als een tas dragen of om je nek, zodat je je telefoon altijd bij de hand hebt. De lichtroze kleur is makkelijk en stijlvol te combineren met bijvoorbeeld je accessoires en geeft een touch of color aan je outfit!

3. Candy Pro Yellow


Hello sunshine! Ben jij iemand die graag opvalt? Dan is de Candy Pro Yellow hét hoesje voor jou deze zomer! Het hoesje is gemaakt van TPU en ligt daarom lekker in de hand. Met welke outfit match jij dit hoesje?

4. Candy Deluxe Purple


Haal wat luxe in je leven met de Candy Deluxe Purple iPhone case! Dit prachtige paarse hoesje biedt een fantastisch uiterlijk samen met een goede bescherming van je toestel. Daarbij komt dat het hoesje volledig vegan is en een zachte binnenvoering heeft. Ideaal!