Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Nieuw binnen: Candy Leopard Airpods cases

Nieuw binnen: Candy Leopard Airpods cases

Nieuw binnen: Candy Leopard Airpods cases

Ben jij ook iemand die het leuk vindt om je accessoires te laten matchen met elkaar of met je outfit? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want stijlvolle hoesjes voor je AirPods zijn vanaf nu beschikbaar op onze website!

Bescherming

Je staat er misschien niet direct bij stil, maar je AirPods beschermen is zo’n slecht idee nog niet. Ze zijn immers niet goedkoop en het zou zonde zijn als er iets kapotvalt. Een hoesje zorgt ervoor dat dit compacte product niet snel uit je handen glipt én dat je oortjes case er fantastisch uitziet! Als je je AirPods toch laat vallen, wordt de val gebroken door het hardcase hoesje. Geen zorgen dus! Ook wordt er een sleutelhanger meegeleverd met het hoesje, zodat jij ze gemakkelijk aan je sleutelbos of tas kunt vastmaken.

Uitstraling

De stoere panterprint in combinatie met de felle kleur is de perfecte mix voor een trendy uitstraling. De hoesjes zijn leuk te combineren met kledingstukken of met andere accessoires. Reken maar op complimentjes als jij je AirPods tevoorschijn haalt. Deze hoesjes zijn beschikbaar in drie toffe kleuren, namelijk roze, blauw en oranje.

Match away!

Wat is er nou leuker dan mix- en matchen met je favoriete accessoires? Onze Candy Leopard iPhone hoesjes matchen perfect met de hoesjes voor de AirPods, dus jij kunt je eigen favoriete combinatie maken! Trek een bijpassend kledingstuk uit je kast en je bent er helemaal klaar voor. Voor welke kleur ga jij?