Gratis verzending vanaf €29,95 | Verzending 2-3 werkdagen
Wat voor hoesje heb ik nodig voor mijn Smart phone?

Wat voor hoesje heb ik nodig voor mijn Smart phone?

Wat voor hoesje heb ik nodig voor mijn Smart phone?

Een smart phone hoor je te beschermen met een telefoonhoes. Tegenwoordig bestaan telefoons vaak uit materialen, zoals glas. Dit valt snel kapot op de grond. Als je dus een telefoon aanschaft, koop je dus gelijk een nieuw hoesje erbij! Welke phonecases zijn geschikt? Wij hebben ons erin verdiept en lichten in dit artikel een aantal phonecases toe. 


Hardcase hoesjes voor je smartphone

We lichten als eerste de hardcase telefoonhoes toe. Dit is een hoesje gemaakt van hard plastic en daardoor is het erg stevig. Het is zeer geschikt om je telefoon mee te beschermen, want het kan goed tegen stoten en krassen. Met dit hoesje kan je je telefoon in je zak laten zitten, als je tegen de tafel stoot of een ander meubel, dan is je telefoon niet beschadigd. Candy Case verkoopt ze in veel kleurtjes. Let wel op, want dit hoesje is vaak wat lastiger te verwijderen van je telefoon. De hardcase gsm hoesjes zijn wel makkelijk te reinigen, shockproof en bieden de ultieme bescherming. Je vindt ze op de website van Candy Case in verschillende stijlen, namelijk zebra, leopard of snake pink hard samsung. De hoesjes van Candy Case zijn niet alleen telefoon hoesjes voor de iPhone, er zijn ook telefoonhoesjes samsung of een ander model smart phone te vinden. 


Siliconen hoesjes om je telefoon


De siliconen hoesjes zijn net even anders. Dit zijn vaak doorzichtige telefoonhoesjes die ook goede telefoon bescherming bieden. Ze zijn gemaakt van zachte siliconen, bieden daardoor 360 graden full protection en zijn shockproof. Deze smartphone hoesjes vind je ook in de webshop van Candy Case. Hier koop je de Macaron Lila, Marble Pink of Minimal Pink tough. Koop er een screen protector bij en je weet zeker dat je smartphone beschermd is. De iPhone hoesjes van Candy Case zijn geschikt voor iPhone 13 en 14. Dus als je een telefoonhoesje iPhone 13 hebt gekocht en je hebt ondertussen het model iPhone 14, dan kan je deze hergebruiken. 


Hoe maak je jouw telefoon stijlvol met telefoon accessoires? 

Je ziet steeds meer dat de telefoon een ware accessoire wordt. Dit komt deels omdat je niet alleen maar kunt bellen met een smart phone. Je kunt er alles mee. Steeds meer mensen dragen hem daarom met een telefoonkoord om hun nek. Candy Case verkoopt verschillende telefoonkoorden, namelijk in de kleuren blauw, roze, peach, uni geel of uni rood. Dan is er nog de Candy Pop telefoonhouder, dit is de tool waarmee jij je telefoon makkelijker kunt vasthouden. Het is uitvouwbaar en makkelijk te bevestigen. Je vindt het in verschillende kleuren, namelijk geel, paars of roze.   


Ben je op zoek naar een mooi iPhone hoesje of voor een andere smart phone? Ga dan nu naar de webshop van Candy Case en bestel je hoesje of andere accessoire voor je telefoon.
Producten